Loterij

Vanaf woensdag 28 februari kunt u ze weer aan de deur verwachten. De vele enthousiaste kinderen die loten gaan verkopen, zodat Jeugdland weer vele activiteiten voor hen kan organiseren. De loten kosten € 2,50 en betalen kan op twee manieren. Of contante betaling of via een QR code. In beide gevallen krijgt u het lot van het kind uitgereikt met daarop een lotnummer. Bij contante betaling rekent u direct € 2,50 af bij het kind en bij machtiging vult u een strookje in met gegevens zodat het bedrag eenmalig kan worden afgeschreven van uw rekening. Dat zal uiterlijk een maand later gebeuren.

Er zijn vele prijzen te winnen en de meesten zijn gesponsord door het bedrijfsleven of partners van Jeugdland. Waarschijnlijk zijn van de meeste prijswinnaars de gegevens bekend en zullen de prijzen opgestuurd worden. Indien u nog niets heeft ontvangen en u heeft wel een prijs gewonnen, neem dan even contact op via info@jeugdland.nl.

De trekking van de loterij is op woensdag 8 mei en wordt verricht door DNA notarissen. De uitslag zal op donderdag 9 mei op www.jeugdland.nl geplaatst worden.

Wij danken u alvast hartelijk voor de aankoop van een of meerdere loten.