Vakantiepaspoort

In de zomervakantie gaan we weer een vakantie paspoort uitgeven. We bestaan dit jaar 50 jaar en voor de volgende 50 jaar zullen we met de ontwikkelingen mee moeten gaan. Daarom wordt er een digitaal paspoort uitgegeven. Wel krijgen alle kinderen een jubileumkadootje. Wat het is, zeggen we nog niet, maar het wordt bij jou op school afgegeven. Breng geeft alle Jeugdland kinderen een gratis buszegel, zodat je de hele zomer door Arnhem kunt reizen.

Het Jeugdland Vakantie Paspoort is een boekje in paspoortvorm en wordt gratis verstrekt aan alle Arnhemse basisschoolkinderen (groepen 1 t/m 8). Dit gebeurt via de scholen en altijd ongeveer een week voorafgaande aan de voorjaar-, mei- en zomervakantie. In dit boekje staan alle activiteiten vermeld waaraan je mee kunt doen en aan de hand van het paspoort kun je je eigen vakantie op zinvolle wijze invullen. Het paspoort is in de zomervakantie ook als busabonnement te gebruiken. De activiteiten die in het paspoort vermeld staan, zijn verdeeld in verschillende categorieen: rondleidingen, films & voorstellingen, musea, overige activiteiten, creatief, sport, bouwdorpen en wijken.

Let op! Als je meedoet aan de activiteiten van Jeugdland kun je gefotografeerd worden. De mogelijkheid bestaat dat deze foto’s gebruikt worden voor publicaties.