Activiteiten

Vakantie activiteiten moeten een bijdrage leveren aan de ontplooiing van een kind en bevatten naast recreatieve, ook creatieve, educatieve, sportieve, culturele en sociale elementen. Gestreefd wordt naar een pakket van activiteiten waarin de meeste elementen voorkomen. Zo zijn de activiteiten ingedeeld in groepen.

Gezien de leeftijd van de doelgroep streeft stichting Jeugdland ernaar om de stedelijke activiteiten zoveel mogelijk op wijkniveau aan te bieden, zodat kinderen grotendeels in hun eigen vertrouwde omgeving aan activiteiten deel kunnen nemen. Daarnaast streeft stichting Jeugdland ernaar om oudere kinderen of kinderen die mobiel zijn uit hun eigen omgeving te halen en kennis te laten maken met kinderen uit een andere omgeving.

De activiteiten van Jeugdland zijn toegankelijk voor ALLE kinderen van 4 t/m 12 jaar, dus ook voor kinderen met een beperking, tenzij anders vermeld staat. Heb je toch nog vragen hierover? Bel of mail gerust naar Jeugdland.

Let op! Als je meedoet aan de activiteiten van Jeugdland kun je gefotografeerd worden. De mogelijkheid bestaat dat deze foto’s gebruikt worden voor publicaties.

Het eerstvolgende Vakantie Paspoort dat wordt uitgegeven is in de zomervakantie in de week van 9 t/m 17 februari. Het programma zal in de week van 6 februari online worden gezet.

Bekijk alle activiteiten