Openluchttheater de Pinkenberg

Kom deze zomer genieten van circus, theater en muziek in openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal, dicht bij Arnhem. Met jouw Jeugdland Vakantiepaspoort betaal je € 5,- per voorstelling. Je (groot)ouders/verzorgers betalen € 8,- voor een kaartje in de voorverkoop of € 10,- aan de deur. Wat staat er op het programma?

10 juli 14:00 uur | vanaf 2 jaar
Muzikale familievoorstelling: Op reis met Dirk Scheele
Maak een reis om de wereld in een dag met Dirks vrolijke, muzikale familievoorstelling. Waan je in verre oorden met liedjes als Hoge bergen, verre landen en Op het strand. Samen met Dirks maatje Japie het Apie reis je af naar de jungle, waar ze lopen als een beer en sluipen als een tijger. Dirk Scheele schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube.

17 juli 14:00 uur | vanaf 4 jaar
Familievoorstelling De Circusbroers
Deze knotsgekke circusshow laat je genieten, verbazen, op het puntje van je stoel zitten en dubbel liggen van het lachen. De Circusbroers hebben het weer voor elkaar: de masten staan waterpas, de tent staat gespannen en de vlag wappert in de wind. De één veegt nog even de piste en de ander zorgt ervoor dat alle artiesten op tijd aanwezig zijn. De show kan beginnen! Tenminste, dat was de bedoeling, maar één van de broers is iets vergeten…worden deze knechten van de piste zelf artiesten?

24 juli 14:00 uur | vanaf 3 jaar
Het Kleine Theater – Roodkapje
Roodkapje is het na 388 jaar ineens beu en besluit het helemaal anders te doen. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, onbekende sprookjesfiguren tegen. Ze komt erachter dat ze de wolf meer mist dan gedacht. De voorstelling is voor jong én oud. Niet eng voor de jongste bezoeker, maar ook zeker niet saai voor de oudste. De voorstellingen van het Kleine Theater staan bekend om de vele humor, mooie muziek en gekke personages.

31 juli 14:00 uur | vanaf 4 jaar
Muziektheater van Canti Vaganti – Altijd Onderweg
Muziektheater voor het hele gezin van het gezelschap Canti Vaganti. Een Italiaanse minstreel heeft genoeg van het dwalende leven als artiest. Hij wil normaal zijn. Zijn innerlijke stem herinnert hem aan al het moois wat hij tot nu heeft meegemaakt en helpt hem inzien waar zijn echte passie ligt. Altijd onderweg is een muzikale reis door Italië, van zuid naar noord, en verder de wereld in, vol humor, vertellingen en prachtige Italiaanse liedjes. Canti Vaganti maakt muziektheater waarin intiem theater, wereldmuziek en cabaret elkaar ontmoeten.

7 augustus 14:00 uur | vanaf 4 jaar
Familievoorstelling Circus Lorelly
Vanaf kinds af aan zijn Yoshi Berends en Lennart Schoppers, de jonge circusdirecteuren van Circus Lorelly, gek van het circus en alles wat daarmee te maken heeft. Na een tijd bij verschillende circussen te hebben meegedraaid, vonden de twee mannen het tijd om zelf een voorstelling op poten te zetten. Samen met een bonte stoet aan artiesten komen zij naar De Pinkenberg. De piste wordt opgebouwd en de rode gordijnen opgehangen. De kinderen kunnen samen met hun (groot)ouders een voorstelling verwachten met een hoop spannende momenten, unieke trucs en adembenemende kunsten.

14 augustus 14 uur | vanaf 4 jaar
Frisse Oren en WIRWAR Producties – Familievoorstelling Hebbes
Woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater voor iedereen van 4 tot 104 jaar. Over dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten. Over het gevoel dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wát. En dat het leek alsof je iets beet had, maar dat het toch door je vingers is geglipt… De voorstelling Hebbes is woordeloos, dat maakt het toegankelijk voor alle jonge kinderen, ouders en grootouders, van welke culturele achtergrond dan ook.

 

Waar
Kluizenaarsweg 4, Rozendaal
Hoe
Buslijn 88, halte Biesdelselaan
Wanneer
Zie omschrijving
Aanvang
Iedere woensdag om 14.00 uur
Leeftijd
Zie omschrijving
Entree
Met Paspoort: € 5,00 (online en kassa) | Zonder Paspoort: € 8,00 (online), € 10,00 aan de kassa
Opmerking

Online tickets en meer info via: www.depinkenberg.nl
Bij zeer slecht weer informatie vanaf 10.00 uur op www.depinkenberg.nl
Parkeren: op sportvelden aan de Kluizenaarsweg, volg de gele borden. Voor mindervaliden zijn enkele plaatsen gereserveerd bij de hoofdingang op de Kluizenaarsweg, rij dan door tot na de sportvelden.

Parkeeraanwijzingen gezien vanaf Ringallee in Velp:
Fietsen: doorrijden tot na de sportvelden.
Auto’s: volg gele parkeerborden.

 

Reserveer hier je ticket

juni 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30