Openluchttheater de Pinkenberg

28 juli | vanaf 4 jaar
Hartstocht en Schelmenstreken door theater Kijk Haar Nou

Colombine en Capitano zijn werkelijk gek op elkaar. Als ze weer eens ruzie hebben loopt Colombine kwaad weg, een mokkende Capitano achterlatend. Onderweg naar huis komt ze Scaramouche tegen bij de herberg. Hij probeert zoals gewoonlijk haar het hof te maken. Hij wil graag met haar trouwen, want haar vader is rijk. Scaramouche heeft van een zigeunerin enkel magische drankjes gekocht en in een onbewaakt ogenblik mengt hij zo’n drankje in haar wijn. In een hoekje van de herberg heeft Pierrot alles gezien. Een spannend avontuur ontrolt zich! Zijn Capitano en Pierrot nog op tijd om Colombine te redden uit de handen van Scaramouche? 

4 augustus | vanaf 6 jaar
“JACHTLUST” door theatergroep Hilaria

In een vredig landelijk dorpje gaat het leven z’n dagelijkse gangetje. Middelpunt van gezelligheid is een restaurant met een zonnig terras. Rechts woont een opa, links een jager. Beiden zijn gek op dieren, alleen wel ieder op zijn eigen manier. Het jachtseizoen breekt aan en dat brengt een hoop levendigheid met zich mee. Ook voor het restaurant natuurlijk. Zo op het eerste gezicht een “niksaandehand-verhaal”, tot er ineens dingen gebeuren die niet helemaal kloppen, en je langzaam maar zeker, een raar gevoel bekruipt………………

11 augustus | vanaf 6 jaar
De kleine Prins – minimusical door Theater van Santen

De Kleine Prins woont op een kleine planeet! Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen.

Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De Vliegenier heeft nog maar voor een aantal dagen water en moet in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen……………

De Kleine Prins gaat hem helpen en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden………

18 augustus | vanaf 2 jaar
Op vakantie met Dirk Scheele
Een swingende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar met veel bekende zomerliedjes van Dirk Scheele. Dirk neemt je enthousiast mee naar iets bijzonders: een echt zonnig vakantie-popconcert! We beleven natuurlijk volop avonturen met Dirk. Dirk zingt zijn swingende zomerliedjes uit de succesvolle televisieserie ‘Op stap met Dirk Scheele’, bekend van Nickelodeon. Uiteindelijk formeert Dirk zelfs een swingendegitaarrockband en maken we muziek met echt zomerfruit. Jong en oud gaat met Dirk uit z’n dak!

25 augustus | vanaf 6 jaar
Peer Gynt door Frank Groothof
De jonge Peer Gynt voelt zich gevangen in zijn dorp, waar iedereen op hem let en zich met hem bemoeit. Hij wil avonturen beleven, dansen en vrolijk zijn! Hij vindt zijn leven maar saai en is lekker aan het puberen. Op de bruiloft van zijn vriend Matz, ontmoet Peer een meisje, Solvejg, en vraagt haar ten dans. Maar zij mag van haar vader niet met Peer dansen. Stomdronken schaakt hij dan maar de bruid. Eenmaal in de bergen stuurt hij de bruid weer terug omdat hij Solvejg niet kan vergeten. In zijn dorp kan hij zich voorlopig niet meer vertonen, dus hij zwerft een tijdje in de bergen en in zijn fantasie beleeft hij spannende avonturen. Na vele omzwervingen keert hij terug naar zijn dorp. Zal Solvejg hem zijn vergeten of niet? 

1 september | Familievoorstelling
Doornroosje door Het Kleine Theater
Het Kleine Theater herschrijft het klassieke sprookje Doornroosje van Grimm. Lang, lang geleden, in een land hier heel erg ver vandaan, leefde er eens een lief, vrolijker en vooral nieuwsgierig meisje, met de bijzondere naam Doornroosje. Op haar geboortefeest had de boze fee een vloek over haar uitgesproken: ze zou zich op haar 15e verjaardag prikken aan een spinnenwiel en sterven. Maar……door haar nieuwsgierigheid komt Doornroosje per ongeluk achter het geheim van deze vloek, waardoor ze zelf op onderzoek uitgaat en haar verhaal net even iets anders loopt dan hoe Grimm het bedacht had. Uiteraard leeft ze nog lang en gelukkig.

Waar
Kluizenaarsweg 4, Rozendaal
Hoe
Buslijn 8, halte Biesdelselaan
Wanneer
Zie omschrijving
Aanvang
Iedere woensdag om 14.00 uur
Leeftijd
Zie omschrijving
Entree
Met Paspoort: € 8,00 | Zonder Paspoort: € 10,00
Opmerking
Online tickets en meer info via: cultuurbedrijfriqq.nl
Bij slecht zeer weer informatie vanaf 10.00 uur op www.cultuurbedrijfriqq.nl
Parkeren: op sportvelden aan de Kluizenaarsweg, volg de gele borden. Voor minder validen zijn enkele plaatsen gereserveerd bij de hoofdingang op de Kluizenaarsweg, rij dan door tot na de sportvelden.

Reserveer hier je ticket

oktober 2021
ma di wo do vr za zo
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031