Vakantiepaspoort

Het Jeugdland Vakantie Paspoort is een boekje in paspoortvorm en wordt gratis verstrekt aan alle Arnhemse basisschoolkinderen (groepen 1 t/m 8). Dit gebeurt via de scholen en altijd ongeveer een week voorafgaande aan de voorjaar-, mei- en zomervakantie. In dit boekje staan alle activiteiten vermeld waaraan je mee kunt doen en aan de hand van het paspoort kun je je eigen vakantie op zinvolle wijze invullen. Het paspoort is in de zomervakantie ook als busabonnement te gebruiken. De activiteiten die in het paspoort vermeld staan, zijn verdeeld in verschillende categorieen: rondleidingen, films & voorstellingen, musea, overige activiteiten, creatief, sport, bouwdorpen en wijken.

Let op! Als je meedoet aan de activiteiten van Jeugdland kun je gefotografeerd worden. De mogelijkheid bestaat dat deze foto's gebruikt worden voor publicaties.

Extra activiteit die niet in het paspoort staat: Zomer in Malburgen:  Kookworkshop in de moestuin!
Super gave kookworkshop in de zomervakantie!! Op de Buurtakker worden groente, kruiden en bloemen gekweekt.  Met Bas ga je oogsten. Hij vertelt meer over tuinieren en de prachtige moestuin.  Met Noortje van Vitakids ga je in de moestuin koken!  Samen gaan we dan alles proeven en bekijken wat je hebt gemaakt. Enne…  je ouders zijn ook welkom om mee te doen of alles op te eten wat je hebt gemaakt J!

Datum: Woensdag 25 juli & Woensdag 8 augustus
Tijd: 10:00 – 12:00 
Waar: Op het grasveld aan de Akkerwindestraat en Hortensia straat, Malburgen
Leeftijd: 7 t/m 14 jaar
Entree: € 0,50
Aanmelden: Uiterlijk  tot 17.00 uur twee dagen voor de activiteit  via: noortje.verhoeven@vitanos.nl

Volledig vakantiepaspoort bekijken en downloaden.

Schrijf je hier direct in!

 

sitedesign: designGenerator