Vakantiepaspoort

Het Jeugdland Vakantie Paspoort is een boekje in paspoortvorm en wordt gratis verstrekt aan alle Arnhemse basisschoolkinderen (groepen 1 t/m 8). Dit gebeurt via de scholen en altijd ongeveer een week voorafgaande aan de voorjaar-, zomer- en herfstvakantie. In dit boekje staan alle activiteiten vermeld waaraan je mee kunt doen en aan de hand van het paspoort kun je je eigen vakantie op zinvolle wijze invullen. Het paspoort is in de zomervakantie ook als busabonnement te gebruiken. De activiteiten die in het paspoort vermeld staan, zijn verdeeld in verschillende categorieen: rondleidingen, films & voorstellingen, musea, overige activiteiten, creatief, sport, bouwdorpen en wijken.

Let op! Als je meedoet aan de activiteiten van Jeugdland kun je gefotografeerd worden. De mogelijkheid bestaat dat deze foto's gebruikt worden voor publicaties.

De Jeugdland Vakantie Paspoort zijn inmiddels afgegeven op de basisscholen in Arnhem en Renkum.

LET OP!

Wil je deelnemen aan de activiteiten bij Technoplanet, dan moet je je opgeven via info@technoplanet.nl. Dit emailadres staat niet in het paspoort.

Opgeven voor activiteiten (indien nodig) kan vanaf 4 juli voor activiteiten die plaatsvinden in de 1e, 2e en 3e week. Vanaf 24 juli kan er opgegeven worden voor de 4e, 5e en 6e week.

Volledig vakantiepaspoort bekijken en downloaden.

Schrijf je hier direct in!

sitedesign: designGenerator