Vakantiepaspoort

Het Jeugdland Vakantie Paspoort is een boekje in paspoortvorm en wordt gratis verstrekt aan alle Arnhemse basisschoolkinderen (groepen 1 t/m 8). Dit gebeurt via de scholen en altijd ongeveer een week voorafgaande aan de voorjaar-, mei- en zomervakantie. In dit boekje staan alle activiteiten vermeld waaraan je mee kunt doen en aan de hand van het paspoort kun je je eigen vakantie op zinvolle wijze invullen. Het paspoort is in de zomervakantie ook als busabonnement te gebruiken. De activiteiten die in het paspoort vermeld staan, zijn verdeeld in verschillende categorieen: rondleidingen, films & voorstellingen, musea, overige activiteiten, creatief, sport, bouwdorpen en wijken.

Let op! Als je meedoet aan de activiteiten van Jeugdland kun je gefotografeerd worden. De mogelijkheid bestaat dat deze foto's gebruikt worden voor publicaties.

Het Vakantie paspoort voor de zomervakantie zal in de week van 6 juli afgegeven worden op de basisscholen in Arnhem en Renkum.

LET OP! De instuif in Schuytgraaf is ipv 2 dagen voor twee verschillende leeftijdsgroepen, toch 4 dagen voor 4 t/m 12 geworden. Dit komt omdat vlak voor de zomervakantie de bezoekersaantallen omhoog konden door de versoepelde coronaregels.

Stalen Sunny op stadsblokken deze week, vindt alleen plaats op de ochtenden voor kids van 4 t/m 12 jaar van 10.30-12.30 uur. We staan op een schaduwrijke plek dus het is goed te doen qua temperatuur.

De instuiven on tour in Malburgen en Rijkerswoerd op 10 en 11 augustus gaan niet door ivm de hitte. Deze zullen naar alle waarschijnlijkheid gepland worden in de herfstvakantie.

Volledig vakantiepaspoort bekijken en downloaden.

Schrijf je hier direct in!

 

sitedesign: designGenerator